KIMYOVIY TAHLIL TURLARI - Mirzanarova Lobar (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  kimyoviy  tahlilning  mohiyati,  uning  asosiy  turlari  hamda zamonaviy  fan  va  texnikadagi  ahamiyati  yoritilgan.  Kimyoviy  tahlil  moddalarning tarkibini aniqlash va ularning miqdoriy hamda sifat xususiyatlarini baholashga xizmat qiluvchi muhim ilmiy usullar majmuasi hisoblanadi. Maqolada sifat va miqdoriy tahlil, klassik hamda instrumental tahlil usullarining o‘ziga xos jihatlari tahlil qilinadi.