O‘QUVCHILARDA O‘ZIGA ISHONCHNI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGNING O‘RNI - Rejabova Maxliyoxon Maxammadjonovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  o‘quvchilarda  o‘ziga  ishonch  hissini  shakllantirishning psixologik asoslari, o‘ziga ishonchning ta'lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati hamda maktab psixologining bu boradagi faoliyati yoritilgan.