TEXNIKA SOHASIDAGI OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM SIFATINI BAHOLASH MUAMMOLARI - G‘afurova Shahloxon Karimovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  tezisda  texnika  sohasidagi  oliy  ta’lim  muassasalarida  ta’lim  sifatini baholash va boshqarish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda oliy ta’lim muassasalarida ta’lim  sifati  ko‘rsatkichlarini  baholashda  mavjud  muammolar,  an’anaviy  baholash usullarining  cheklangan  jihatlari  hamda  zamonaviy  sifat  menejmenti  vositalaridan foydalanish  imkoniyatlari  tahlil  qilingan.  Tadqiqot  natijalari  texnika  yo‘nalishidagi oliy  ta’lim  muassasalarida  ta’lim  sifatini  oshirish  uchun  jarayonli,  statistik  va kompetensiyaviy yondashuvlarni joriy etish zarurligini ko‘rsatadi.