TURIZM BIZNESIDA XODIMLARNING KASBIY FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNI BOSQARISH - Qutlimurotov Fayzullo Sa’dulayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  sayohat  agentligini  misol  qilib,  xodimlarning kasbiy faoliyatini rejalashtirish va boshqarish kabi jarayonlarni tashkil etishning asosiy yondashuvlari ko'rib chiqildi.