NEMIS TILI DARSIDA JUFTLIKDA ISHLASHNI RAQAMLI HAMKORLIK ASOSIDA TASHKIL ETISH - TOLIPOVA SHAXLOXON BAXROMJON QIZI, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada nemis tili darslarida juftlikda ishlashni raqamli hamkorlik asosida tashkil etishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda raqamli  vositalarning  o‘quvchilar  o‘rtasidagi  muloqot,  hamkorlik  va  til kompetensiyalarini  rivojlantirishdagi  o‘rni  yoritilgan.  Juftlikda  ishlashning samaradorligini  oshiruvchi  metod  va  texnologiyalar  ko‘rib  chiqiladi.  Shuningdek, raqamli  muhitda  o‘quvchilarning  faolligi,  mustaqilligi  va  kommunikativ ko‘nikmalarini  rivojlantirish  masalalari  tahlil  etiladi.  Tadqiqot  natijalari  nemis  tili ta’limi sifatini oshirishga xizmat qiladi.