KICHIK VA OʻRTA BIZNES SUBYEKTLARIDA SUN’IY INTELLEKTNI JORIY ETISHNING STRATEGIK ISTIQBOLLARI - Shahriyor Kalandarov Baxtiyor o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  kichik  va  o‘rta  biznes  subyektlarida  sun’iy intellektni  rivoylantirish,  uni  joriy  qilish  tizimini  ishlab  chiqish  va  strategik istiqbollarini rivojlantirish borasidagi bilimlar yoritib  berilgan.