NOTURAR JOY OBYEKTLARIGA KADASTR HUJJATINI TAYYORLASH VA UNI DAVLAT RO‘YXATIDAN O‘TKAZISH - Yuldashev Akmaljon Olimovich,; Qodirov Asadbek Abdujalil o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada bino va inshootlarning kadastr hujjatini tayyorlash va uni  davlat  ro‘yxatidan  o‘tkazishning  talablari  hamda  ketma-ketlik  jarayonlari yoritilgan.