BA’ZI TESTLARNI YECHISH NAMUNALARI - Jurayev Furqat Muhitdinovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  oliy  o‘quv  yurtlarida  abitiruyentlarning  test sinovlari asosida alohida qabul qilinishi, turli toifalarda bo‘lishi, ularni tahlil, tadbiq qilishni  shu  jumladan  ba’zi  bir  testlarni  yechishning  maxsus  usullarini  ko’rsatishni ko’zda tutadi. Shuningdek, Davlat Test Markazi tomonidan e’lon qilingan testlarning muhim jihatlarini ochish, test shartlarini tahlil qilish, qulay tushunarli, eng kam vaqt sarflanadigan testlarni ochib berish muhim va dolzarbdir. Biz bu ishda asosan maktab, akademik  litsey  va  kasb-hunar  kollej  talabalarini,  Oliy  o‘quv  yurtiga  tayyorgarlik ko‘rayotgan  abitiruyentlarni  qiynayotgan  testlarni  yechishning  oson  yo‘llarini ko‘rsatish va ularni o‘ziga xos maxsusliklarini ochib berishdan iborat.