O’RIN ALMASHTIRISHLAR VA O’RNIGA QO’YISHLAR TADBIQI - Beshimova Shaxnoza, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  uslubiy  matn  kombinatorika  va  oliy  algebraning fundamental  bo‘limlaridan  biri  —  o‘rin  almashtirishlar  va  o‘rniga  qo‘yishlar nazariyasiga  bag‘ishlangan.  Unda  mavzuga  oid  asosiy  matematik  tushunchalar, qoidalar va ularning xossalari sodda va tushunarli tilda bayon etilgan.