CHIZIQLI TENGLAMALAR SISTEMASINI KRAMER USULI BILAN YECHISH TADBIQI - Beshimova Shaxnoza, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  uslubiy  material  chiziqli  algebraning  eng  muhim mavzularidan biri — chiziqli tenglamalar sistemasini (ChTS) determinantlar (Kramer qoidasi) yordamida yechishga bag'ishlangan. Matnda ikki va uch noma'lumli chiziqli tenglamalar  sistemalarini  yechish  algoritmlari  nazariy  hamda  amaliy  jihatdan  to'liq yoritilgan.