АДАБИЁТ ДАРСЛАРИДА ШЕЪРИЙ АСАРЛАРНИ ЎҚИТИШ МАСАЛАЛАРИ - Аллаяр Дарменов (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Мақолада умумтаълим мактабларда қорақалпоқ адабиёти дарсида  шеърий  асарларни  ўқитиш  ҳақида  сўз  юритилади.  Бирнечта  шеърий парчалар  мисолга  олинади.  Илмий  асослар  билан  ўз  шахсий  фикларини  баён қилади.