ADABIY TANQIDDA ETYUD-MAKOLA - Hamrayeva Mexriniso (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Maqolada adabiy tanqidning  faol janrlaridan biri adabiy-tanqidiy maqola    va  uning  kichik  bir  shakli  etyud-maqola  haqida  ma’lumot  beriladi.  Uning janriy xususiyatlari misollar orqali ko‘rsatiladi.