TESTLASH TEXNIKALARIDAN FOYDALANISH: TA’LIM SIFATINI BAHOLASHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Saodatova Charos Rajabovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  ta’lim  jarayonida  testlash  texnikalaridan foydalanishning  nazariy  va  amaliy  jihatlari  yoritilgan.  Test  topshiriqlarining  ta’lim sifatini  baholashdagi  o‘rni,  ularni  tuzish  tamoyillari,  zamonaviy  testlash texnologiyalari hamda test natijalarini tahlil qilish usullari tahlil qilingan. Shuningdek, kasb-hunar  ta’limi  muassasalarida  testlash  texnikalaridan  samarali  foydalanish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.