SAVDO VA XIZMAT KOʻRSATISH OBYEKTLARI NOMLARINING SHAKLLANISH OMILLARI (CHIRCHIQ SHAHRI MISOLIDA) - ATAYEVA SHAXNOZA KOSIMOVNA, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  ilmiy  ishning  maqsadi  Chirchiq  shahridagi  savdo  va xizmat koʻrsatish obyektlari nomlarining shakllanish omillarini ilmiy yoritib berish. Tadqiqot natijalari sifatida Chirchiq shahar savdo va xizmat ko‘rsatish  obyektlari nomlarining  shakllanish  omillari  ilk  bor  tasniflandi.  Tadqiqot  materiali  sifatida Chirchiq  shahar  hududlarida  joylashgan  savdo  va  xizmat  ko‘rsatish  obyektlari nomlari olindi.