TA’LIM MUASSASALARIDA ZO‘RAVONLIKNING PSIXOLOGIK PROFILAKTIKASI VA PSIXOLOGIK XIZMATNING SAMARADORLIGI - Xamdamova Morxoboxon Tulkinovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  muassasalarida  zo‘ravonlikning  oldini  olishning psixologik  asoslari,  zo‘ravonlikni  yuzaga  keltiruvchi  omillar  hamda  psixologik xizmatning  profilaktik  va  korreksion  faoliyati  ilmiy  jihatdan  tahlil  qilingan. Shuningdek,  maktab  psixologi,  pedagoglar  va  ota-onalar  hamkorligining zo‘ravonlikning oldini olishdagi ahamiyati hamda psixologik xizmat samaradorligini oshirishning zamonaviy yondashuvlari yoritilgan.