SHAXSDA XAYOTIY STRATEGIYA SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Xoliyorova Tamara Murodovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  hayotiy  strategiyalarni  shakllanishining psixologik  xususiyatlarini  o'rganish  masalasi  haqida  fikrlar  bildirilgan.  Maqolada  hayotiy strategiyalarni shakllanishining psixologik xususiyatlarini tarkib toptirish bilan shug‘ullanuvchilar foydalanish mumkin.