SAMARQAND VILOYATI, PASTDARG’OM TUMANI, QO’QONI MAHALLASIDAGI AYRIM SHEVALAR LUG’ATI - Usmankulova Ezoza, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Quyidagi  maqolada  Samarqand  viloyati,  Pastdarg’om  tumani, Qo’qoni  mahallasi  hududida  joylashgan  turli  mavzularga  oid  shevalar  lug’ati  keltiriladi, izohlanadi, tahlil qilinadi.