ALPOMISH DOSTONIDA MUBOLAG’A - E.Usmankulova,; M.J.Xasanova, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Quyidagi maqolada o’zbek xalq og’zaki ijodida dostonlar gultoji, eng  durdona  asar  hisoblangan  Alpomish  dostonida  keng  o’rin  olgan  mubolag’a san’atining ishlatilish o’rinlari tahlil qilinadi, ko’rsatib o’tiladi.