O‘ZBEK KASHTACHILIGI JUDA QADIMIY TARIXGA EGA - M.B. Azimova,; Xasanova Jasmina To ‘lqin Qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsitya Ushbu maqolada Kashtachilik san'ati va uning rivojlanishi amaliy san'atda keng targalgan sohalaridan biriligi haqida yoritilgan. Kashtachilik san'at ustalari, maktablari va kashtachilikda ishlatildigan naqshlar va asbob uskunalar haqida yoritilgan.