ZARGARLIK SAN’ATI - M.B. Azimova,; Maxmudova Malika Maxmud Qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA         Ushbu    maqolada    Zargarlik  san’ati  tarixi  qadimiy  hunarmandchilik  turlari,  Zargarlik  buyumlari,  zargarlik  asbob  uskunalari,  zargarlik  ustalari,  zargarlik maktablari haqida ma ‘lumot berilgan.