O‘ZBEKISTON HUDUDIDA KULOLCHILIK SAN'ATI - M.B. Azimova,; Xamroyeva Xolniso Alisherovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya          Ushbu maqolada Kulolchilik san`ati va uning rivojlanishi amaliy san`atda keng tarqalgan  sohalari  haqida  yoritilgan.  Kulolchilik  san`ati  ustalari,  maktablari  va kulolchilikda ishlatilgan asbob uskunalar to‘g`risida malumot berilgan.