ADABIYOTSHUNOS OLIMLARGA BAG‘ISHLAB TUZILGAN BIBLIOGRAFIYALAR - Matmuradova Malika Isayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada shaxs kо‘rsatkichlarning dastlabki shakllanish jarayonlari,  rivojlanish  bosqichlar,  boshqa  bibliografik  qо‘llanmalardan    farqi,  adabiyotshunos  olimlarga  bag‘ishlab  tuzilgan      bibliografik  qо‘llanmalarda materiallarning joylashishi hamda yordamchi apparatlar bilan ta’minlangani  haqidagi ma’lumotlar berilgan.