BIBLIOGRAFIK FAOLIYAT ICHKI TUZILISHINING ELEMENTLARI - Matmuradova Malika Isayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  bibliografik  faoliyat  ichki  tuzilishining elementlari,  bibliografik  faoliyatning  turlari,  hujjatlarnining  tarkibi  turlari, bibliografiyalashning    bosqichlari,  bibliografik  qо‘llanmani  tuzish  bosqichlari, spravka-bibilografik  xizmat  kо‘rsatish,  og‘zaki  yoki  yozma  shaklda  bibliografik xizmat  kо‘rsatish,  bibliografik  axborotni  ishlab  chiqish  va  iste’molchiga  yetkazish yо‘llari,  bibliografiyashunoslikda  bibliografik  mahsulotlarni  klassifikasiyalashda  asosiy belgilari haqidagi ma’lumotlar berilgan.