PSIXOLOGIK TRENINGNING MAQSADI VA VAZIFALARI, PSIXOLOGIK TRENINGDA YECHILADIGAN MUAMMOLAR. - Joʻrayev Haydarjon Odilboyevich; Nizomiddinova Sevaraxon Akbarali qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  psixologik  treningning  zamonaviy  jamiyatdagi ahamiyati,  uning  asosiy  maqsad  va  vazifalari,  shuningdek,  turli  sohalarda  qanday muammolarni  yechishda  qo‘llanilishi  haqida  tahlil  qiladi.  Psixologik  treningning shaxsiy va kasbiy rivojlanishdagi o‘rni, uning metodologik asoslari va samaradorligi ilmiy  adabiyotlar  asosida  o‘rganilgan.  Maqolada  psixologik  treningning  nazariy  va amaliy  jihatlari,  shu  jumladan  uning  ijtimoiy,  kommunikativ  va  motivatsion funktsiyalari ham yoritilgan.