YANGI O'ZBEKISTONDA XOTIN-QIZLARGA TA'LIM SOXASIDA BERILADIGAN KENG IMKONIYATLAR. - Ruziyeva Dilnoza Muxtorovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston davrida xotin-qizlarga ta’lim sohasida yaratilayotgan sharoitlar, davlat siyosati va strategik dasturlar tahlil qilinadi. Xotin-qizlarning ta’lim jarayonidagi faol ishtirokini ta’minlash, oliy ta’limga qamrovni kengaytirish,  innovatsion  ta’lim  imkoniyatlaridan  foydalanish  masalalari  ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha takliflar beriladi.