SEREBRAL FALAJLANGAN BOLALARNI YAKKA O‘QITISH DASTURINI LOYIHALASHTIRISHDA ZAMONAVIY YONDOSHUVLAR - Sodiqova Muslima Tolibjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Serebral falajlangan bolalarni xususiyatlari,ular bilan  olib  boriladigan  korreksion  mashg'ulotlar,yakka  o'quv  dasturlarini loyihalashtirish,bolalar bilan zamonaviy yondashuvlar,serebral falajlangan bolalarda zamonaviy yondashuvdagi tamoyillar to'g'risidagi fikrlar boradi.