QISHLOQ JOYLARDA TURMUSH SIFATINI OSHIRISHDA KICHIK BIZNESNI O'RNI - Bozorova Zulhumor Olim qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Tezisda Qishloq joylardagi kichik biznesning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati,  fermer  xo‘jaliklari  va  hunarmandchilik  orqali  turmush  sifatini yaxshilashdagi roli tahlil qilinadi. Asosan O‘zbekiston bo‘yicha o‘rganilgan faktlar, davlat  siyosati,  moliyaviy  qo‘llab-quvvatlash  choralari  hamda  ijtimoiy  va  iqtisodiy natijalar asosida tahliliy muhokama qilinadi.