QISHLOQ JOYLARDA TURMUSH SIFATINI OSHIRISHDA KICHIK BIZNESNING O‘RNI - Bozorova Zulhumor Olim qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  maqola  qishloq  joylarda  turmush  sifatini  yaxshilashda kichik  biznesning  rolini  o‘rganishga  bag‘ishlangan.  Tadqiqotda  kichik  biznesning qishloq  iqtisodiyotini  rag‘batlantirish,  ish  o‘rinlarini  yaratish,  infratuzilmani rivojlantirish va aholining daromad darajasini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Maqolada kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashning samarali mexanizmlari va qishloq hududlarida  turmush  sifatini  oshirishga  ta’sir  ko‘rsatadigan  omillar  haqida  xulosa chiqarilgan.