BOLALARDA ENUREZNI DAVOLASHDA FIZIOTERAPEVTIK USULLARNING YANGI KOMBINATSIYASI - Boboraximov Ilhom Murodullayevich; To’xtamishev Muzaffar Hikmatxujayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolada  bolalarda  enurezni  davolashning  zamonaviy yondashuvlari,  xususan  fizioterapevtik  usullarning  yangi  kombinatsiyasi  o‘rganildi. Enurez etiologiyasi va patogeneziga oid nazariy qarashlar, turli mamlakatlarda olib borilgan klinik tadqiqotlar tahlil qilindi. Tadqiqot natijalari fizioterapiya usullarining kompleks qo‘llanishi bolalarda siydik chiqarish refleksini mustahkamlashda samarali ekanligini ko‘rsatdi.