SЕRJANTLAR FAOLIYATIDA IMIJNING PSIXOLOGIK TAVSIFLARI - Ravshanov Lochinbek Urinovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  harbiy  xizmatchilar  faoliyatida  imijning psixologik  tavsiflariga  bag‘ishlangan.  Maqolada  harbiy  faoliyat,  harbiy  xizmatchi shaxsi, harbiy xizmat talabi, ushbu harbiy xizmat turini tanlash yoki tanlamaslikning barcha  psixologik  sabalari  ham  keng  yoritilgan.  Keltirilgan  mulohazalar,  tahlillar adabiyotlar ro‘yxatida keltirilgan manbalar asosida amalga oshirilgan.