OILA HAQIDA AJDODLARIMIZ FIKRLARI - Bozorboyeva Zuhraxon Xoshimjonov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya Ushbu maqolada Odamlarimiz bilishi kerak.Biz uchun oila muqaddas,oilani   saqlab qolmasak, biz o’zligimizni yo’qotamiz.   Sh.M.Mirziyoyev. Ona  tili  va  adabiyoti  fani  o’qituvchisi  Bozorboyeva    Zuhraxon Xoshimjonovnaning  professional  ta’lim  tizimida  ishlovchi  o’qituvchi  va  ishlab chiqarish  ta’limi  ustalari  uchun  o’quv  mashg’ulotlarida  o’tkaziladigan  “Ma’naviyat lahzasi”da  foydalanish  uchun    “  Oila  haqida  ajdodlarimiz  fikrlari”  mavzusidagi  maqola