KOMPETENT KADRLARNING JAMIYATDAGI SALOHIYATI - Normatova Muqaddas Baxodirovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kompetent kadrlarning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni  va  ahamiyati,  ularning  iqtisodiy,  ijtimoiy  hamda  ma’naviy  rivojlanishga qo‘shayotgan hissasi tahlil qilinadi.  Shuningdek, zamonaviy davrda raqobatbardosh kadrlar  tayyorlashning  dolzarbligi,  ta’lim  tizimining  bu  jarayondagi  o‘rni  ham yoritilgan.