XORIJIY TILNI O‘QITISHDA AUTENTIK MATERIALLARNING AHAMIYATI - Risvayeva Charos Zaydilla qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  xorijiy  tilni  o‘qitishda  autentik  materiallarning  ahamiyati, ularning talabalarda kommunikativ va madaniy kompetensiyalarni shakllantirishdagi roli yoritilgan. Tadqiqotda autentik materiallardan foydalanish orqali o‘quvchilarning real nutq muhitini idrok etish, so‘z boyligini kengaytirish va muloqotga tayyorgarligini oshirish  imkoniyatlari  tahlil  qilingan.  Natijalar  autentik  materiallar  o‘qitish samaradorligini oshirishda muhim omil ekanligini tasdiqlaydi.