GEMOFILIYA KASALLIGI HAQIDA - Abdunazarova Zulayxo Sharifqulovna,; Gʻulomova Gulasal Shomurod qizi,; Kenjayeva E'zoza Muxtor qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:Ushbu  maqolada  bugungi  kunda  ayrim  insonlarda  uchrab turadigan irsiy kasallik hisoblangan gemofiliya haqida ma’lumot berilgan.