“O‘ZBEKISTON: IJTIMOIY O‘ZGARISHLAR” - Obidova Ruxshona Vohid qizi; I. Xudoynazarov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda amalga oshirilayotgan islohotlar, uning  jahon  hamjamiyatidagi  o‘rni,  yurtboshimizning  Xalqaro  munosabatlarda  va yurtimizda amalga oshirilayotgan dasturlari, ijtimoiy- siyosiy holat, mamlakatimizning avvalgi va hozirgi davr bilan tavofutlarini, yoshlarga jamiyatning yuksalishida yaratilib berilayotgan imkoniyatlar haqida soʻz boradi.