AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH: TARIX O'QITISHDA YANGI YONDASHUVLAR - Fayzullajonova Ruhshona Mansur qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anatosiya Ushbu  maqolada  tarix  fanini  o‘qitishda  axborot  texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati yoritilgan. Unda interaktiv dasturlar, elektron darsliklar va multimediali  vositalar  yordamida  dars  jarayonini  samarali  tashkil  etish  yo‘llari ko‘rsatilgan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar o‘quvchilarda tarixiy tafakkurni rivojlantirish va fanga qiziqishni oshirishdagi o‘rni tahlil qilingan.