YANGI O‘ZBEKISTON DAVRIDA KIKBOKSING SPORTINING RIVOJLANISHI VA UNING JAMOAT HAYOTIDAGI O‘RNI - Sohibjonova Niluzarxon Dilshodjon qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada kikboksing sportining O‘zbekistonda shakllanishi, rivojlanish bosqichlari,  davlat  siyosatidagi  o‘rni,  yoshlar  tarbiyasiga  ta’siri,  zamonaviy texnologiyalar bilan uyg‘unlashuvi, xalqaro aloqalar va ilmiy izlanishlar asosida tahlil qilingan.  Maqola  sportni  ommalashtirish,  yoshlar  sog‘lom  turmush  tarzini shakllantirish  hamda  kikboksingni  milliy  qadriyatlar  bilan  uyg‘unlashtirish masalalariga bag‘ishlangan.