YANGI O‘ZBEKISTON DAVRIDA VOLEYBOL SPORTINING RIVOJLANISHI - Mahmudov SHukurullo, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston davrida voleybol sportining rivojlanish jarayoni,  davlat  siyosati  asosida  amalga  oshirilayotgan  islohotlar,  sport infratuzilmasining yangilanishi, yoshlar orasida ommalashuvi, ayollar voleybolining o‘sishi va xalqaro maydondagi yutuqlar tahlil etiladi. Shuningdek, voleybol sportining ijtimoiy  ahamiyati,  ilmiy  tadqiqotlar,  sport  texnologiyalarining  qo‘llanilishi  hamda istiqboldagi yo‘nalishlar yoritilgan.