INNOVATIVE METHODS OF LEARNING ENGLISH IN THE DIGITAL ERA - Nabiyeva Xilola Abdulmuratovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola raqamli davrda ingliz tilini o’rganishga innovatsion yondashuvlarni tahlil qiladi. Texnologik taraqqiyot bizning ingliz tilini o’rgatish va o’rganish uslubimizga ta’sir qilib, yangi imkoniyatlar va shart-sharoitlarni taklif qiladi. Maqolada o’quvchilarning faolligini, motivatsiyasini va til o’rganishini kuchaytiruvchi raqamli vositalar va usullar ko’rib chiqiladi. Raqamli savodxonlik, texnologiyaga kirish va ta’lim kabi masalalar ham ta’kidlangan, ta’limga ta’sirni maksimal darajada oshirish uchun raqamli resurslardan strategik foydalanish muhimligi ta’kidlangan.