MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINI BOSHQARISH METODLARI VA BOSHQARUVCHI-MENEJERNING ILMIY SALOHIYATI - Mahmudova Zulfiya Homidovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Hozirgi davrda tashkilot va korxonalarni unumli boshqarish davr talabidan kelib chikib, samarali boshqaruv mexanizmlarini yaratishni va joriy etishni taqozo qiladi. Zero, kuchayib borayotgan integratsion jarayonlar va axborotlar tizimining xalqaro darajaga etib borishi, raqobatning kuchayishi va boshqalar ijtimoiy boshqaruvga bo’lgan munosabatni foydali tomonga keskin o’zgartiradi va boshqaruv tizimida ijtimoiy o’zgarishlarga bo’lgan moslashuvni tezlashiradi.