TRITIKALENI XORAZM SHAROITIDA EKISH MUDDATLARI VA HOSILDORLIGI - Yusupova Bibijon (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Xorazm sharoitida tritikale ekish muddatlari va hosildorligi, turli ekish muddatlari tritikalenning o‘sish jarayoni, vegetatsiya davri va don hosildorligiga qanday ta’sir qilishi, hosildorlikni oshirish va sifatli don yetishtirishdagi o‘rni ko‘rib chiqiladi va keng fikr-muloxazalar yuritiladi.