RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINING MARKETING FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Baxtiyorova Maftuna Bahrom qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda raqamli iqtisodiyot sharoitida tadbirkorlik subyektlarining marketing faoliyatini takomillashtirish masalalari keng yoritilgan. Raqamli texnologiyalar, internet marketing, ijtimoiy tarmoqlar va ma’lumotlarga asoslangan yondashuvlarning tadbirkorlik faoliyatidagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, marketing samaradorligini oshirishga qaratilgan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.