MUSTAQIL O‘ZBEKISTONDA DINIY MA’RIFAT VA YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATIDA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR - Jumaniyazova Intizor To‘lkinovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Rezyume: Ushbu maqolada O‘zbekistonda mustaqillik yillarida yoshlarda diniy-ma’naviy tafakkurni rivojlantirish masalalari haqida diniy ma’rifat va yoshlarga oid davlat siyosatida amalga oshirilgan islohotlar so‘z boradi