ERKIN VOHIDOV SHE’RLARIDA AYOL TIMSOLI - Maxamadxodjayeva Umida Toʻraxodjayevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri Erkin Vohidov she’riyatida ayol timsolining badiiy talqini, uning mazmun-mohiyati, shuningdek, ifoda usullari tahlil qilingan. Bunda asosan shoir oʻz she’rlarida ayol timsolini badiiy tasviriy vositalardan mohirona foydalangan holda ochib berganligi yoritilgan.