PEDAGOGIK JARAYONLARDA XALQ OG‘ZAKI IJODI ASOSIDA TALABALARDA NUTQ MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH MODELINI TAKOMILLASHTIRISH - Imomova Muazzam Rafiqjon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodi vositalari orqali talabalarda nutq madaniyatini rivojlantirish modelini takomillashtirish yoritilgan. Maqolada talabalar nutqiga e’tibor qaratiladi. Taklif etilgan metodik yondashuvlar ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.