NA’MATAK DORIVOR O‘SIMLIGI ZARARKUNANDALARI BIOEKOLOGIYASI VA QARSHI KURASH CHORALARI - Ro’ziqulov Davlatbek Nazaraliyevich; Saloxiddinov Sardor Baxtiyor o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya.Ushbu maqolada dorivor namatakning asosiy zararkunandalari tur-tarkibi, tarqalishi hamda bioekologiyasini o‘rganish asosida ularga qarshi zamonaviy kurash choralari qo’llash haqida malumotlar keltirilgan.