ANORGANIK KIMYO FANINI O‘QITISHDA 4K MODULINING AHAMIYATI VA UNI DARS JARAYONIDA SAMARALI QO‘LLASH - Norbekova Gulhayo Utkir qizi; Shodiyeva Shaxina Akbarovna; Tog‘ayeva Maftuna Akramovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada anorganik kimyo fanini o‘qitishda 4K moduli (Kritik fikrlash, Kreativlik, Kommunikatsiya, Kollaboratsiya) asosida tuzilgan topshiriqlar to‘plamining samaradorligi va amaliy tatbiqi ko‘rib chiqilgan. Zamonaviy ta’lim tizimida talabalarning XXI asr ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan innovatsion yondashuvlar tahlil qilingan. Maqolada 4K modelining anorganik kimyo o‘qitish jarayoniga integratsiyalashuvi, topshiriqlar tuzilishi va ularning o‘quvchilarning bilim sifatini oshirishdagi o‘rni tadqiq etilgan.