INGLIZ TILINI DASTURIY VOSITALAR YORDAMIDA O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISHNING METODIK IMKONIYATLARI - Raxmanova Dilnoza Toshmurzayevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada samarali o‘quv jarayonini tashkil etish, uni zamonaviy o‘quv materiallari va didaktik vositalari bilan jihozlash, talabalarning dasturiy vositalar yordamida ingliz tilini o‘qitish metodikasini takomillashtirish, ko‘nikmalar va tushunchalarni shakllantirish orqali ularda jarayonlarni tushunish, muammolarni hal qilish va qarorlar qabul qilish qobiliyatlarini rivojlantirish borasida fikrlar bayon qilingan. Shuningdek dasturiy vositalar yordamida ingliz tilini o‘qitish metodikasini rivojlantirishning asosiy maqsadi sifatida — talabalarga kundalik hayotda va professional faoliyatda samarali va ongli qarorlar qabul qilish uchun zarur bo‘lgan bilim va ko‘nikmalarni o‘rgatish lozimligi takidlangan.