HAMKORLIK PEDAGOGIKASI Ota-onalar bilan ishlashning zamonaviy shakllari - Muxtorova Sitora Dilmurodjon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Zamonaviy ta’lim tizimida bolaning har tomonlama kamol topishi faqat maktab devorlarida emas, balki oila muhitida ham shakllanadi. Ushbu ikki muhitning — maktab va oilaning — o’zaro uyg’un hamkorligi pedagogik jarayonning samaradorligini tubdan oshiradi. Ushbu tezisda hamkorlik pedagogikasining nazariy asoslari, ota-onalar bilan ishlashning zamonaviy shakllari, ularning afzalliklari va amaliy qo’llanilish mexanizmlari tahlil qilinadi.