XORIJIY TILLARNI O‘RGANISHDA PSIXOLINGVISTIK OMILLAR - Mamadjanova Nozimaxon Azimxodjayevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada til o‘rganishda ta`sir etadigan psixolingvistik omillar bayon etilgan. Til o‘rgatishda ushbu omillarni bilish bo‘lajak o‘qituvchilar uchun muhim bo‘lib, ularni hisobga olish ta`lim samaradorligida ijobiy natija beradi.